Latest!

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz answers (January 18): play and win Xiaomi Mi 10i

Amazon Funzone Carnival has entered the sixth and last day and the latest quiz is again a Pictionary one. Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz is now live on the app and winners get Xiaomi Mi 10i as the reward. The latest smartphone from Xiaomi was launched only recently in India.

Also Read: Amazon Great Republic Sale Quiz answers: win Amazon Pay balance worth Rs 1,00,000

The Pictionary Quiz joins Amazon Funzone Carnival Spin and Win Quiz and Amazon Funzone Carnival Jackpot Quiz. The Carnival is being held from January 13th to January 18th. Apart from daily quizzes, Amazon will also select winners on the basis of those who play for three days, five days and six days. If you missed the first two days then it is not too late.

Table of Contents

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz answers (January 18)

  • Bhimsen Joshi
  • Rakesh Sharma
  • Asha Bhosle
  • Dadasaheb Phalke
  • Rainn Wilson

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz questions and answers (January 18)

Question 1: He was a famous Hindustani Singer. He received Bharat Ratna in 2008.

Option 1: Bhimsen Joshi
Option 2: Ravi Shankar
Option 3: Jasraj
Option 4: Bade Ghulam Ali Khan

Answer: Bhimsen Joshi

Question 2: He is the only Indian citizen to travel in space.

Option 1: Raja Chari
Option 2: Rakesh Sharma
Option 3: Satish Dhawan
Option 4: Nirmal Jit Singh Sekhon

Answer: Rakesh Sharma

Question 3: She is a well known Indian singer. She received Padma Vibhushan in 2008. She is also the sister of playback singer Lata Mangeshkar.

Option 1: Asha Bhosle
Option 2: Kavita Krishnamurthy
Option 3: Anuradha Paudwal
Option 4: S. Janaki

Answer: Asha Bhosle

Question 4: He is known as the Father of Indian cinema. His debut film, Raja Harishchandra, was the first Indian movie in 1913.

Option 1: Satyajit Ray
Option 2: S.R. Puttana Kanagal
Option 3: Dadasaheb Phalke
Option 4: Girish Kasaravalli

Answer: Dadasaheb Phalke

Question 5: He is best known for his role as Dwight Schrute on the famous sitcom “The Office”.

Option 1: John Krasinski
Option 2: Rainn Wilson
Option 3: B.J. Novak
Option 4: Steve Carell

Answer: Rainn Wilson

What is Amazon Funzone and how to find Pictionary Quiz?

Amazon Funzone is a microsite where customers can find interesting quizzes and contests. While most quizzes are directly visible on Funzone, the Pictionary Quiz is available through the homepage. Open your Amazon app and scroll a little to find the promotion for Great Republic Day Sale. One of the sliders is Funzone Carnival.

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz: answer and win Rs 25,000 Amazon Pay balance

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz is a one day event. The quiz is live from 12am and will be available till 11:59:59pm today. Only one participant will be selected as winner through a random draw of lots being carried out during the contest period. The winners will be announced on January 18th, 2021 and they will get Mi 10i smartphone.

While Pictionary is a fun game, Amazon has adopted it for the Funzone platform in a direct way. There are five questions and each has an image. You need to recognize the person in the image by connecting them to the question being asked. All the usual rules apply including that you must be of age 18 or higher and must be a legal resident of India.

If declared winner, Amazon will ask the participant to provide a valid proof of identity. This includes Voter ID, PAN card, Driving License or Indian Passport. You or your immediate family member should not be an Amazon employee or affiliate. This quiz is subject to force majeure circumstances and Amazon reserves the right to change the terms and conditions or cancel the contest at any time.

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz: how to play?

  • Download the Amazon mobile app from Google Play Store or App Store.
  • This is an app-only contest.
  • Now, sign into the app using your existing Amazon account or create a new one.
  • As mentioned above, scroll down to find the quiz.
  • Now use the guide above to answer all the five questions correctly.
  • The last screen will confirm that you have entered the lucky draw.
  • You can click on the “Play more games” to return to Funzone.

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz: terms and conditions

  1. You must answer all five questions correctly to become eligible for the lucky draw.
  2. The random draw of lots will be carried out during the contest period.
  3. You must have your mobile number verified with Amazon.in if you are declared a winner.
  4. The winner must also claim the award within a stipulated time period.
  5. When you enter the contest, you give consent to Amazon to use your name, likeness, image, voice, and/or appearance, photos, video recordings and the like made in relation to the contest or any promotions.
  6. All the information shared in connection with the contest will be treated as per Amazon’s privacy notice.

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz: winners list

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz winners will be announced on January 18th, 2021. You can visit this site to check details or bookmark this page to check back later. The prize will be credited to the winners on or before January 30th, 2021.

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz answers (January 15)

  • Elon Musk
  • Sir. M. Vishveshvarayya
  • Stephen Hawking
  • Sudha Murty
  • C.V. Raman

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz questions and answers (January 15)

Question 1: This person is the founder of a company named ‘The Boring Company’

Option 1: Jeff Bezos
Option 2: Elon Musk
Option 3: Mukesh Ambani
Option 4: Bill Gates

Answer: Elon Musk

Question 2: This person’s birthday is celebrated as Engineer’s Day in India, Sri Lanka and Tanzania?

Option 1: Sir. M. Vishveshvarayya
Option 2: E. Sreedharan
Option 3: Satish Dhawan
Option 4: A.P.J. Abdul Kalam

Answer: Sir. M. Vishveshvarayya

Question 3: He was a famous theoretical physicist, cosmologist and wrote the famous book ‘A Brief History of Time’

Option 1: Albert Einstein
Option 2: Isaac Newton
Option 3: Stephen Hawking
Option 4: Michael Faraday

Answer: Stephen Hawking

Question 4: She is best known for her contribution to literature in Kannada and English. She is also the chairperson of Infosys Foundation.

Option 1: Arundhati Roy
Option 2: Sudha Murty
Option 3: Anita Desai
Option 4: Mahasweta Devi

Answer: Sudha Murty

Question 5: He was the first Asian person to receive a Nobel Prize in any branch of science.

Option 1: Rabindranath Tagore
Option 2: C.V. Raman
Option 3: Subrahmanyan Chandrasekhar
Option 4: Amartya Sen

Answer: C.V. Raman

Comments
Tags:
Team Pricebaba

The Pricebaba staff byline for news, features, comparisons, listicles, how-tos and more.