Latest!

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz answers today: win Rs 1,00,000 (2 winners)

Amazon miniTV Quiz is getting updated for July 2022. With this quiz, Amazon is promoting its new web series “Case Toh Banta Hai”. Amazon introduced the miniTV Quiz where participants stand a chance to win Rs 100000 in the form of an Amazon Pay balance. The quiz is all about miniTV, a new free streaming platform within the Amazon app, that offers a wide range of content.

Also Read: Amazon TRESemme Pro Pure Spin and Win Quiz answers today: win Rs 5,000 and more

The Amazon miniTV Quiz is now live on the Funzone section and it joins other quizzes such as the Amazon Prime Day Specials Spin and Win QuizAmazon Tecno Camon 19 Neo Spin and Win Quiz, Amazon Sansui TV Quiz, Amazon Tecno Camon 19 Neo QuizAmazon Prime Day Specials Spin and Win Quiz, and others. Click here to check out all the new and active quizzes right now.

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz answers

  • Answer 1: All of the above
  • Answer 2: Comedy
  • Answer 3: July 29th every Friday
  • Answer 4: Amazon miniTV
  • Answer 5: It is FREE

Want alerts when a new quiz is posted, along with the answers? Follow us on Telegram for timely updates

Table of Contents

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz questions and answers

Question 1: ‘Case Toh Banta Hai’ is India’s first court of comedy featuring ___ ?

Answer: All of the above

Question 2: ‘Case Toh Banta Hai’ is ___ reality web show featuring top Bollywood stars.

Answer: Comedy

Question 3: ‘Case Toh Banta Hai’ will premiere from which date?

Answer: July 29th every Friday

Question 4: ‘Case Toh Banta Hai’ is available exclusively on___.

Answer: Amazon miniTV

Question 5: How much do I have to pay to watch ‘Case Toh Banta Hai’ on miniTV?

Answer: It is FREE

How to find Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz on Funzone?

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz is a new quiz that aims to test your knowledge about the characters, stories and narrative of a new web series called ‘Case Toh Banta Hai’. In order to find this quiz, search for Funzone in the Amazon app. Click on the first result and scroll down to find the Amazon miniTV (Couple Goals) Quiz. This quiz is only available on the app and you can also click on this link to directly go to this quiz.

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz answers today: win Rs 1,00,000 (2 winners)

Amazon miniTV Quiz is the newest addition to the Funzone section of the app, which is the engagement segment of the e-commerce giant. With the new quiz, Amazon is testing your knowledge about miniTV, which debuted in May as an ad-supported video streaming service. It resides within the main app, unlike Amazon Prime Video, and is available for free to all Amazon customers and it brings a wide array of content.

The Amazon miniTV Quiz particularly quizzes your knowledge about ‘Case Toh Banta Hai’ and there are a total of five questions. The quiz is being held from July 18th, 2022, to July 28th, 2022. There will be a total of 2 winners selected by a random draw of lots and each winner will get Rs 1,00,000 in the form of Amazon Pay balance. The names of the winners will be announced at the end of the contest and prizes will be credited to the selected winners on or before August 8th, 2022.

In order to participate in Amazon miniTV Quiz, you must be a legal resident of India of age 18 years or higher. You must not be an Amazon employee or a direct family member or affiliate to become eligible. If declared as the winner, you must provide valid proof of identity to claim the prize. The prize will only be delivered if your mobile number is verified with Amazon India.

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz: how to participate in Funzone?

  • Download the Amazon mobile app from the App Store or Google Play Store.
  • Log in using your existing account or create a new account.
  • Search for Funzone and click on the first result.
  • Scroll down to find Amazon miniTV Quiz.
  • Click on the banner or play now button.
  • You can also click on this link to directly go to the quiz.
  • Answer all the questions correctly to enter the pool for the lucky draw.
  • The last screen will confirm that you have entered the lucky draw.

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz: terms and conditions

  1. The lucky draw for this quiz will be carried out during the contest period.
  2. The winners will be informed by email or SMS to claim their prize.
  3. The winners must have their mobile number verified with Amazon.in to claim the prize.
  4. All the information shared in connection with the contest will be treated as per Amazon’s privacy notice.
  5. Your participation is considered as consent to use your image or likeness for promotion.
  6. The contest is subject to force majeure circumstances.
  7. Amazon reserves the right to cancel the contest at any time.
  8. Amazon also reserves the right to change the terms and conditions.

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Quiz: winners list

Amazon miniTV Quiz is being held from July 18th, 2022, to July 28th, 2022. The winners of this quiz will be announced at the end of the contest period and a total of three participants will be declared as winners using a lucky draw. The names of the winners will be posted on this website. The contest page notes that the winners will receive their prize on or before August 8th, 2022.

Amazon miniTV (Couple Goals) Quiz questions and answers

Question 1: Who played the character ‘Ayush’ ___ in ‘Couple Goals S3’?

Answer: Aakash Gupta

Question 2: Which college club did Ayush join in ‘Couple Goals S3’?

Answer: Theater

Question 3: Mugdha Agarwal appeared as___ in ‘Couple Goals S3’.

Answer: Jenny

Question 4: Couple Goals S3′ is available only on___.

Answer: Amazon miniTV

Question 5: How much do I have to pay to watch ‘Couple Goals S3’ on miniTV?

Answer: It is FREE

Amazon miniTV (The Loan Scam) Quiz questions and answers

Question 1: Who played the role of Loan Agent in ‘The loan scam’.

Answer: Ashish Chanchlani

Question 2: In ‘The loan scam’ Kunal Chhabhria appeared as___?

Answer: None of the above

Question 3: Ashish Chanchlani interviewed for _ in ‘The Loan Scam’.

Answer: Bank

Question 4: ‘The Loan Scam’ is available only on___.

Answer: Amazon miniTV

Question 5: How much do I have to pay to watch ‘The Loan Scam’ on miniTV?

Answer: It is FREE

Amazon miniTV (Gupt Gyaan) Quiz questions and answers

Question 1: Ritu’ is played by _ in Gupt Gyaan.

Answer: Ashlesha Thakur

Question 2: Gupt Gyaan showcases insecurities and fear of uncertainty in love experienced by___?

Answer: Teenagers

Question 3: Vishesh Bansal appeared as____ in Gupt Gyaan.

Answer: Anuj

Question 4: Gupt Gyaan is available only on___.

Answer: Amazon minTV

Question 5: How much do I have to pay to watch ‘Gupt Gyaan’ on miniTV?

Answer: It is FREE

Amazon miniTV (Adulting S3) Quiz questions and answers

Question 1: ‘Ray’ is played by ___ in ‘Adulting S3’.

Answer: Yashwini Dayama

Question 2: ‘Adulting S3’ is a story about two young women trying to handle their responsibilities in _.

Answer: Mumbai

Question 3: Aisha Ahmed appeared as____ in ‘Adulting S3’.

Answer: Nikhat Rizvi

Question 4: Adulting S3′ is available only on___.

Answer: Amazon minTV

Question 5: How much do I have to pay to watch ‘Adulting S3’ on miniTV?

Answer: It is FREE

Comments
Tags:
Team Pricebaba

The Pricebaba staff byline for news, features, comparisons, listicles, how-tos and more.