Latest!

Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz answers today: win Rs 10,000 (5 winners)

Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz can be described as the first big quiz ahead of the start of the Olympics next week. We have already seen the Amazon International Olympic Day Quiz, Amazon Olympic Edition Spin and Win Quiz and Amazon International Olympic Day Jackpot Quiz. With all these quizzes, Amazon is focusing on the Olympics season in Tokyo. The quiz debuted last week and has already received an update.

Also Read: Amazon July Edition Tap and Win Quiz answers today: win Rs 30,000 and more

The idea of Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz is to test your knowledge about the Olympics and most importantly the historical events leading to next week’s Olympics event in Tokyo. The games were postponed last year due to COVID-19 restrictions and are being held this year under the shadows of Delta variant of COVID-19, which has led to some choosing health and safety over playing in the games.

Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz answers

  • Answer 1: Yellow
  • Answer 2: Narinder Batra
  • Answer 3: Swifter, Higher, Stronger
  • Answer 4: 1900
  • Answer 5: the five continents
  • Answer 6: Neville D’souza

Want alerts when a new quiz is posted, along with the answers? Follow us on Telegram for timely updates

Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz questions and answers

Question 1: Which colour represents Asia in Olympics ring?

Answer: Yellow

Question 2: Who is the current president of Indian Olympics Association?

Answer: Narinder Batra

Question 3: What is the motto of Olympics?

Answer: Swifter, Higher, Stronger

Question 4: When did India first participate at the Olympic Games?

Answer: 1900

Question 5: What do the five rings on the Olympic symbol represent?

Answer: the five continents

Question 6: The 1st Asian football player to score a hatrick in Olympic Games was an Indian in 1956 Summer Olympics. Name this player.

Answer: Neville D’souza

How to find Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz?

The Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz debuts on Funzone just a week before the start of the new season coverage. In order to find this quiz, search for Funzone and click on the first result. Now, scroll down to find this quiz under a new section featuring a scrolling card of quizzes. Click on the banner image to find this quiz or click here to directly start the quiz.

Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz answers

  • Answer 1: United States
  • Answer 2: 776 BC
  • Answer 3: 1900
  • Answer 4: 1928, Amsterdam
  • Answer 5: 1936, Berlin
Comments
Tags:
Team Pricebaba

The Pricebaba staff byline for news, features, comparisons, listicles, how-tos and more.