Latest!

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz answers today: win Galaxy M12 smartphone (9 winners)

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz has been quietly updated for another round following its launch. The first version of the quiz was held from March 3rd to March 31st in light of the impending launch of the device. Now, that Galaxy M12 has been officially launched in India, there is a new quiz that further nosedives into the key features of the smartphone from the Korean company in India. With this quiz, you can win a Galaxy M12 with 4GB of RAM and 64GB storage for free.

Also Read: Amazon March Quiz answers today: play and 6 winners get Rs 15,000

The Samsung Galaxy M12 Quiz on Amazon joins other device-centric quizzes such as Amazon Redmi TV QuizAmazon LG Gram Laptop Quiz, Amazon OnePlus 9 Series Hasselblad Quiz, Amazon OPPO F19 Pro Series QuizRedmi Note 10 Series Quiz, Amazon Alexa Built-in Phones Quiz and others. The winners of these contests are selected by a random draw of lots. Here is how you can win the Galaxy M12 smartphone.

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz answers (March 13th to April 13th, 2021)

  • Answer 1: (D) 8MP
  • Answer 2: (D) All of the above
  • Answer 3: (D) All of the above
  • Answer 4: (A) Yes
  • Answer 5: (A) New Haze and Matt Design

Want alerts when a new quiz is posted, along with the answers? Follow us on Telegram for timely updates

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz questions and answers (March 13th to April 13th, 2021)

Question 1: What is the resolution of the selfie camera for the Galaxy M12?

Answer: (D) 8MP

Question 2: Which of the following color options is the Galaxy M12 available in?

Answer: (D) All of the above

Question 3: Which of the features are available in the upcoming Galaxy M12?

Answer: (D) All of the above

Question 4: Does the Samsung Galaxy M12 support Adaptive Fast Charging?

Answer: (A) Yes

Question 5: The Galaxy M12 is Style Reloaded because of the ——-?

Answer: (A) New Haze and Matt Design

How to find Samsung Galaxy M12 Quiz on Amazon Funzone?

The Samsung Galaxy M12 Quiz is now visible on the Funzone platform. Since it is a smartphone centric quiz, it is also viewable on the mobiles section of the Amazon app. In order to find this quiz, go to your Amazon app, search for Funzone and click on the first result. Scroll down to “Play & Win” and you should see this new quiz. You can also click here to go to this quiz directly.

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz: answer and win Galaxy M12 smartphone

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz

The winners of this quiz will get Galaxy M12

Samsung has revitalised its position in India’s competitive smartphone landscape with the revamped Galaxy M-series. With the help of Amazon India, it has found a way to reach new customers and thus stay ahead or in close range of Xiaomi in the smartphone market. Now, it is preparing to further challenge the status quo with the Galaxy M12 smartphone, which goes on sale from tomorrow.

The Galaxy M12 debuted in India as the first M-series smartphone with a high refresh rate display and a processor built on modern architecture. Since it will be available online via Amazon India, the retailer is running this contest. Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz is being held from March 13th, 2021 to April 13th, 2021. The winner of this contest will be announced on April 16th, 2021.

A total of 9 participants will be selected as winners and they will each get Samsung Galaxy M12 smartphone, which is available starting at Rs 10,999. In order to enter the contest, all you need to do is answer some basic questions about the Galaxy M-series and the M12 smartphone. In order to participate, you must be a legal resident of India with an address within the country and must be of age 18 or higher.

If declared winner, Amazon will ask participants to provide a valid proof of identity such as Voter ID, PAN card, Driving License or Indian Passport if declared winner. Amazon says it reserves the right to change the terms and conditions. It also can cancel the contest at any time. Amazon employees, their immediate family members and affiliates are not eligible to participate in this contest.

Amazon Samsung Galaxy M12 Series Quiz: how to play?

  • Download the Amazon mobile app from Google Play Store or App Store.
  • Open the app and sign in with your existing account or create a new one.
  • Click on the Mobiles section at the top navigation bar.
  • Scroll down to find the FunZone section.
  • Click on the Galaxy M12 Quiz banner.
  • You can also click here to directly go to the quiz.
  • Click on the start button and answer all the questions correctly to enter the pool for the lucky draw.
  • The last screen will confirm that you have entered the lucky draw.

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz: terms and conditions

  1. Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz will conclude on April 13th, 2021.
  2. A total of 9 participants will be selected as winners.
  3. The lucky draw for the quiz will be carried out during the contest period.
  4. All winners will be required to have their mobile numbers verified with Amazon.in so as to claim the prize.
  5. All the information shared in connection with the contest will be treated as per Amazon’s privacy notice.
  6. Your participation is considered as consent to use your image or likeness for promotion.

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz: winners list

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz is being conducted from March 13th, 2021 to April 13th, 2021. The winners of this quiz will be announced on April 16th, 2021 and their names will be posted on this website. A total of nine winners will be selected and the prize will be delivered to them on or before May 13th, 2021.

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz answers (March 3rd to March 31st, 2021)

  • Answer 1: (D) 48MP
  • Answer 2: (D) 4
  • Answer 3: (A) 8nm
  • Answer 4: (A) 6000mAh
  • Answer 5: (D) 90Hz

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz questions and answers (March 3rd to March 31st, 2021)

Question 1: What is the highest resolution (Mega Pixel) of the main camera?

Answer: (D) 48MP

Question 2: How many Rear Camera are present in the Galaxy M12?

Answer: (D) 4

Question 3: What nanometer processor powers Galaxy M12?

Answer: (A) 8nm

Question 4: What is the battery Capacity of Galaxy M12?

Answer: (A) 6000mAh

Question 5: What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?

Answer: (D) 90Hz

Samsung Galaxy M12 Amazon Survey: questions and answers

Question: What makes camera in Galaxy M12 a True 48MP camera?

Option 1: 48 million pixels on image
Option 2: Upgraded GM2 sensor
Option 3: ISOCELL Plus technology
Option 4: All of the above

Answer: (D) All of the above

Comments
Tags:
Team Pricebaba

The Pricebaba staff byline for news, features, comparisons, listicles, how-tos and more.