Latest!

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today (November 29th): win Supercoins, gift vouchers, and prizes

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz is the new video quiz show from the Indian e-commerce company. After a brief spell of no new shows, Flipkart Video has premiered the Sirf Ek Minute Quiz show today. The quiz show will mark Flipkart’s further attempt at expanding beyond commerce and looking at social commerce or social connections. This show brings a new approach to testing your general knowledge and current affairs.

Also Read:
Flipkart Kya Bolti Public Quiz answers today: win supercoins and gift vouchers
Flipkart Fake or Not Fake Quiz answers today: win Supercoins and Gift Vouchers
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers today: win Supercoins, Gift vouchers and more
Flipkart Dating Aaj Kal Quiz answers today: win Supercoins, and more

The Sirf Ek Minute Quiz show on Flipkart is all about answering a total of six questions in just one minute. It is arguably the shortest video contest from Flipkart Video. There is an anchor who will ask a total of six questions with four answers to choose from.  You need to choose the right option within 10 seconds. The six questions are asked within a minute by the host Shardul Pandit and hence the name is Sirf Ek Minute.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 29th (Episode 137)

  • Answer 1: Bhuvan Bam
  • Answer 2: Mauka Mauka
  • Answer 3: Green
  • Answer 4: Timelapse
  • Answer 5: Dancing
  • Answer 6: Disc

Want alerts when a new quiz is posted, along with the answers? Follow us on Telegram for timely updates

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today 29th (Episode 137)

Question 1: What is the name of the person who makes the ‘BB Ki Vines’ videos?

Answer: Bhuvan Bam

Question 2: The Star Sports ad campaign for the India vs Pak World Cup match in
2015 is popular by what two-word name?

Answer: Mauka Mauka

Question 3: Which colour does the South African cricket team wear in ODIs?

Answer: Green

Question 4: What is the name for the camera feature which shoots long hours of footage in a few frames?

Answer: Timelapse

Question 5: Which form of art is Pandit Birju Maharaj famous for?

Answer: Dancing

Question 6: What does ‘D’ in ‘CD’ and the second ‘D’ in ‘DVD’ stand for?

Answer: Disc

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz: what is it and how to find it?

The Flipkart Sirf Ek Minute Quiz is a video quiz show that will test your knowledge around current affairs, sports, science, geography and everything in between. While it may not sound like anything new, the idea is to check your knowledge around 6 general knowledge questions within 60 seconds. The show is hosted by Shardul Pandit and he says the mantra is to “win it in a minute”.

In the past we have seen Flipkart Video contests that have a video duration of between 5 minutes and 20 minutes. But Sirf Ek Minute could end up being the shortest. There will be a total of 6 questions and each question will offer 10 seconds for you to choose the right answer. In a nutshell, the whole question and answers round will get over in one minute. This rapidness could end up being the most attractive feature of this quiz show.

Flipkart is promising assured rewards in the form of supercoins, which are basically digital currency that you can spend on Flipkart. Flipkart equates five supercoin as equivalent to one rupee. With 500 supercoin, you can essentially get Rs 100 top-up from Flipkart. Whether its Flipkart Sirf Ek Minute or other video contests on the platform, Flipkart wants its customers to watch these shows, earn supercoins and spend them again on its own platform. In other words, it is paying you to stay on the platform and use its various services.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz: Rewards of the Day

  • Rs 100 Gift Voucher (10 winners)
  • 15 Supercoins (1,000 winners)
  • 10 Supercoins (2,000 winners)
  • 5 Supercoins (Remaining winners)
  • 1 Supercoin (Remaining winners)

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz: how to participate?

  • Start by downloading the Flipkart mobile app from App Store or Google Play Store.
  • Now, log into the app using your existing account or create a new account.
  • Once you are logged into the app, look for the Video section in the bottom row.
  • Tap on the video and you will find “Sirf Ek Minute” in the top banner.
  • Click on the image to enter the contest.
  • Now, you will see two big buttons marked as “My Rewards” and “Play”.
  • Click on “Play” to start the quiz contest.
  • Next, you will have to watch the video and answer the question correctly.
  • At the end of the show, click on “See my performance” to unlock the rewards.
  • Collect your reward on the next screen.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz: terms and conditions

  1. You will need to answer all the questions correctly in order to win an assured reward.
  2. The winners will get either Flipkart gift vouchers, products as applicable or supercoins.
  3. The rewards will be credited to the account of the winners on or before July 31st, 2021.
  4. This contest is valid only in India and only to those who are Indian citizens.
  5. All the participants must be of age 18 or higher and have verified their contact on Flipkart.
  6. The participant must have a valid account on the platform.
  7. By participating, participants agree and consent to the collection, usage, storage, transfer, sharing or otherwise processing of personal information.
  8. This includes sensitive information provided by participants.
  9. Employees of Flipkart and their relatives, contractors, and any other companies or vendors associated with the contest are not eligible to participate.
  10. Winners may be contacted by Flipkart for marketing and promotional purposes.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 28th (Episode 136)

  • Answer 1: Goa
  • Answer 2: Option 3
  • Answer 3: TVS
  • Answer 4: Bombay Dyeing
  • Answer 5: Vocal For Local
  • Answer 6: Telugu

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 27th (Episode 135)

  • Answer 1: Butterfly
  • Answer 2: Shreya G.
  • Answer 3: Pig
  • Answer 4: Salman Khan
  • Answer 5: Arabic
  • Answer 6: Poetry

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 26th (Episode 134)

  • Answer 1: Sania Mirza
  • Answer 2: Lead
  • Answer 3: Daniel Craig
  • Answer 4: Joe Biden
  • Answer 5: A.R. Rahman
  • Answer 6: Frog

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 25th (Episode 133)

  • Answer 1: Selfie Stick
  • Answer 2: Lacoste
  • Answer 3: Pants
  • Answer 4: Trunk
  • Answer 5: Shawl
  • Answer 6: PUBG

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 24th (Episode 132)

  • Answer 1: Penguin
  • Answer 2: Navy blue
  • Answer 3: 36
  • Answer 4: Jaipur
  • Answer 5: Ear
  • Answer 6: April

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers today November 23rd (Episode 131)

  • Answer 1: Boroline
  • Answer 2: Option 3
  • Answer 3: South Africa
  • Answer 4: Indonesia
  • Answer 5: Corn
  • Answer 6: Sudoku
Comments
Tags:
Ashish Khaitan

Ashish Khaitan is a Delhi University graduate with 2+ years of experience in tech writing. He has written troubleshooting guides for hardware and software products, and has previously worked for publications like AnimeIndia and OTAKUSMART. Ashish covers deals, gaming and features on Pricebaba. He enjoys reading comics and is a big fan of Japanese anime.